BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

3 de febr. 2018

Tercera jornada dels escolars del Baix Llobregat



Tercera jornada dels escolars del Baix Llobregat disputada a Sant Boi organitzada pels nostres companys del CE Molí Nou amb resultats diversos pel que fa als nostres interessos., a la espera de la quarta i darrera jornada el proper dissabte en les instal.lacions de la CE Unió Coral Sant Feliu.

Categoria sub-8

Petita ensopegada del líder l'Alex Poyan després de deixar-se un alfil en una desafortunada jugada. Després d'aquest ensurt, l'Àlex va presionar amb la força dels seus peons passats per igualar la partida acabant la partida en taules.

L'Alex continua líder amb 3,5 punts empatat amb Erik Martínez(CE Sant Boi) i amb Magí Belvis(CE Sant Joan Despí) amb 3 punts, per la qual cosa la darrera jornada resultarà decisiva.

Categoria sub-10

L'Isaac Gomez Paredes continúa fent un gran campionat on va guanyar i la Clara Fernandez-Huerta va perdre.

L'Ares Pueyo(CE Sant Boi) continúa al capdavant amb 4/4 mentre que hi ha un grup de quatre perseguidors, un d'ells el nostre Isaac amb 3 de 4 , mentre la Clara té 2 de 2.

Categoria sub-12

Categoria decidida pel que fa als dos primers classificats amb els nostres jugadors el Diego Fernandez-Huerta i el Javier Montero intratables, on de ben segur es trobaran enfrontats en la darrera jornada, el primer amb 5 de 5 i el segon amb 4,5 de 5

Victòries també de l'Hugo Orellana que està realitzant un bon campionat. També de l''Ivan Ruiz i ens comentava que només havia fet una jugada dolenta durant la partida :S'havia deixat la dama!. Per sort ens deia que el contrincant ja se la havia deixat abans!!. Tots dos es sitúen amb 3 de 5

Baixa durant la jornada d'avui de l'Èric Piñero i l'Hugo Ruiz Mateos a causa de la grip als quals els desitgem una ràpida recuperació


Diego Fernandez-Huerta


Javier Montero

Categoria sub-14

Ensopec d'en Carles en una repetició del matx de l'any passat amb el jugador del CE Sant Boi Pau Pueyo on en Carles va guanyar. Enguany ha estat en Pau el guanyador després d'un atac  amb dama i dos cavalls on s'ha trobat amb la dama allunyada de la defensa havent de sacrificar aquesta per aturar les amenaces de mat. La partida ha finalitzat amb dama contra cavalls i malgrat tenir molts peons d'avantatge i només amb menys de 1 minut de rellotge no ha pogut fer res per aturar la derrota caient-li a més, la bandera. 

D'altra banda, malauradament en Guillem Portales ha perdut i continua amb 1 punt.

En la propera jornada es dictarà sentència, amb un Edgar Roca(CE Sant Andreu) de líder amb 4 de 4 i un grup de 6 perseguidors tots ells amb 3 punts, en Carles entre ells.

Carles Martin

Categoria sub-16

Victòria de l'Èric Alegre conduïnt les peces negres en una treballada partida que el sitúa amb 3 punts sobre 4 mentre que el Daniel Orellana ha perdut en un final amb peó i cavall de menys i continua amb 2 punts.

Primera victòria en el campionat de l'Ivan Gimenez i primer punt.

Continua lìder destacat el jugador del CE Molins de Rei en Marc Garcia Escoda amb 4 de 4 després de la seva victòria enfront la jugadora del CE Sant Boi Africa Gonzalez.