BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

11 de febr. 2018

Lliga Catalana. Ronda 4

L'equip A jugava a domicili format per un equip compost per varis jugadors del B per absències aprofitant que el B descansava per jornada vacant, mentre que el C jugava també a domicili a Vilafranca del Penedès

SANT JOAN DESPÍ A  4-4  PALLEJÀ A.

(Crónica de Carles Martin, tauler 2 del CEP)

La Jornada començava amb la victòria del nostre jugador Dídac López, en una partida molt ben jugada amb la seva parella d'alfils, però poc després jo vaig perdre en una "enganxada" del meu rival en l'obertura.

En Toni GB no va poder guanyar i es va haver de conformar amb les taules, mentre que els jugadors Pere Reyes i Fernando Badia perdien les seves partides.

El David Lozano s'enduia la victòria després de guanyar una qualitat i rematar amb els seus dos peons passats. En Luis Vega intentava enganyar el seu rival en un final de taules, però no ho aconseguí.

En l'última partida del matx, amb el marcador de 4-3 en contra nostra, en Toni GM es veia obligat a guanyar en una posició molt inferior, però va "posar-li pressió al rival", fent que aquest s'equivoqués deixant-se un mat en una jugada.

Finalment el resultat va ser de 4-4 deixant el Pallejà A amb molt poques possibilitats d'endur-se el campionat

Toni GM, David Lozano. Carles Martin, David Lozano i Toni GB en els primers taulers

Fernando Badia, Didac López, Pere Reyes i Luis Vega en les taules 8 a 5

VILAFRANCA E  1- 3  PALLEJÀ C.

Pel que fa al C, bona victòria a domicili enfront el Vilafranca E amb victòria del sub-12 Diego Fernandez-Huerta en una bona partida fent escac i mat en 29 jugades, victòria també del seu pare en Sergio Fernande-Huerta en una partida d'àtac fent també escac i mat aquest en 41 jugades i victòria del sub-8 que continuia sumant punts d'elo a dojo l'Àlex Poyan: escac i mat en 31.

La única derrota va ser en la taula 1 del nostre també sub-12 Javier Montero que va jugar amb  un jugador més experimentat abandonant en la jugada 20 en posició insalvable.