BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

5 de febr. 2018

Lliga Catalana. Ronda 3


Els tres equips es van aplegar aquest diumenge a la sala pal.ladius en un matí plujós per a disputar la tercera ronda de la Lliga Catalana, amb resultats no gaire favorables per nosaltres:

PALLEJÀ 3,5 - 4,5 OLESA

Derrota per la mínima del primer equip s'enfrontava a l'Olesa un dels equips més forts del grup que venia dispost amb tota la seva artilleria.

Bon resultats de Toni GM en ratxa, la victòria de l'Antonio Moreno i l'atracament final de Luis Vega.

Les derrotes arribaven de la mà dels primers taules, derrota de Toni GB enfront el primer tauler d'Olesa Antoni Juanpera i també de Xavi Garcia Bou, el David Lozano i l'Alex Bueno

En la darrera partida, les taules del segon tauler Carles Martin no van ser suficients per a capgirar el marcador, en un final de torres i peons totalment igualat.

Taules 1 a 4 : Toni GB, Carles Martin, Xavi Garcia Bou i David Lozano

Taules 5 a 8: Toni GM, Luis Vega, Alex Bueno, Antonio Moreno

PALLEJÀ B  3 - 3  SITGES C

Matx igualat entre els dos equips amb victòries dels més joves: d'una banda el sub-16 que debutava el Dani Orellana amb una ràpida victòria, i del també sub-16 l'Ivan Gimenez. El tercer punt s'aconseguia de la mà del Didac López en la taula 2.

Derrotes en la primera taula d'en Pedro Reyes i més doloroses les de Fernando Badia, que amb la partida molt favorable va fallar en l'últim moment i de  Pere Alegre amb un blunder de triple interrogant que el va treure totalment de la partida.


Pallejà B: Pedro Reyes, Didac López, Fernando Badia, Pere Alegre,
Ivan Gimenez i Dani Orellana

PALLEJÀ C  1 - 3  OLESA B

Superioritat del segon equip de l'Olesa enfront el Pallejà C. Només la victòria de l' Alex Poyan, va evitar un resultat més abultat després de les derrotes del Sergio i el Diego Fernandez-Huerta i del Javier Montero en la primera taula

Pallejà C: Javier Montero, Diego Fernandez-Huerta,
Sergio Fernandez-Huerta, Alex Poyan

La propera setmana es disputa la ronda 4 amb el Pallejà A enfront el Sant Joan Despí i el Pallejà C enfront el Vilafranca E, tots dos com a visitants. El Pallejà B descansa