BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

10 de febr. 2018

Èxit en les fases prèvies escolars del Baix Lobregat: Pallejà aconsegueix 3 campions de les 5 categories



Quarta i darrera jornada de les fases prèvies del campionat de Catalunya d'edat del Baix Llobregat que s'han celebrat de bon matí al pis segon de la Unió Coral a Sant Feliu de Llobregat.

Grans resultats amb 3 campions de les 5 categories, concretament en les categories sub-8, sub-12 i sub-14 i d'altres primers classificats. Tot gràcies a la bona política de pedrera de club mitjançant la seva escola d'escacs i a la gran tasca desinteressada dels seus monitors que, en moltes ocasions s'ho passen millor que els propis alumnes i sobretot a la bona predisposició bon ambient dels joves jugadors així com del suport que reben dels pares.


Aquests han estat els resultats pel que fa a la classificació final

Categoria sub-8 

Campió : Alex Poyan (CE Pallejà)
2n. classificat : Magi Belvis (CE Sant Joan Despí)
3er. classificat Erik Martinez (Sant Boi CE)

El nostre jugador necessitava guanyar per continuar optant a la primera posició mentre que el Magí ha guanyat a l'Èrik completant tots tres el podi final.

Alex Poyan, campió sub-8

Categoria sub-10

Campiona : Ares Pueyo (CE Sant Boi)
2n. classificat : Unai Añor (Molins de Rei CE Foment)
3er. classificat Miguel Cabrillana (Peón Doblado)

A destacar la 5è. posició de la Clara Fernandez-Huerta, i també gran campionat de l'Isaac Gómez Paredes que jugava per poder optar a millors posicions en la taula 1 enfrontant-se amb l'Ares Pueyo. Ha estat la partida més emocionant de la categoria en un final electritzant on tots dos podien emportar-se la victòria. Finalment ha estat l'Ares que guanyava posant-se a plorar fruit de la emoció del desenllaç de la partida. Felicitar a l'Ares i molt bé Isaac, segueix així!.

Isaac Gómez, 6è. classificat sub-10

La nostra campiona Clara, 5ena. sub-10


 Categoria sub-12

Campió :Diego Fernandez-Huerta (CE Pallejà)
2n. classificat :Javier Montero (CE Pallejà)
3er. classificat: Derek Gómez (Sant Feliu CE)

Diego, campió sub-12
Javier, segon classificat sub-12

Superioritat en la categoria dels nostres, amb Diego i Javier, companys però sempre competitius per veure qui guanya a qui però, al final, grans amics. En aquesta ocasió s'han repartit les dues primeres places. 

A destacar la 9èna posició de l'Hugo Orellana, amb 4 punts i molt bon campionat, els 3 punts de l'Ivan Ruiz Bogurina en 15è posició. Més avall i mermats per la grip en les darreres jornades l'Hugo Ruiz 20è. i l'Èric Piñero que acabà finalment 23è. tots dos amb 2 punts. 

Hugo Orellana recullint la seva medalla

Ivan Ruiz recullint la seva medalla

Categoria sub-14

Campió :Carles Martin (CE Pallejà)
2n. classificat :Pau Pueyo (CE Sant Boi)
3er. classificat Saul Marabajan (Sant Andreu CE)

En la categoria més apretada de totes, en Carles necessitava un cop de sort per optar a la primera posició la qual cosa ha succeït: Saul ha guanyat la seva partida al seu company de club l'Edgar Roca, que després d` anar primer classificat durant tot el campionat s'ha vist relegat a la 4a. posició final amb quadruple empat a 4 punts al capdavant de la classificació, esent el gran perjudicat d'aquest desempat. Però l'Edgar es un gran jugador i de ben segur aconseguirà grans fites en d'altres ocasions.

L'altre jugador nostre que participava a la categoria, en Guillem Portales no ha estat possiblement al seu millor nivell durant el campionat quedant finalment en desena posició amb 2 punts, al qual animem a continuar amb confiança.

Carles Martin, campió sub-14
Guillem Portales, categoria sub-14

Categoria sub-16

Campió :Marc Garcia Escoda(  Molins de Rei CE Foment)
2na. classificada :Africa Gonzalez Pedraza (CE Sant Boi)
3er. classificat: Èric Alegre (CE Pallejà)

Finalment, en la categoria del més grans, i malgrat perdre amb el campió, l'Èric ha plantat cara en un duel que semblava taules però que ha acabant perdent, quedat finalment tercer pel desempat, 

Molt contents pel bon campionat del Daniel Orellana, 6è classificat final(llàstima la partida d'avui que s'ha deixat peça), mentre que l'Ivan Gimenez ha quedat finalment 8è. lluny del seu millor lloc però al qual animem a perseverar. Ànims


Èric Alegre, 3er. classificat sub-16

Daniel Orellana, categoria, sub-16
Ivan Gimenez, categoria sub-16

El campionat ha finalitzat amb un petit discurs del president de l'Associació de Clubs del Baix Llobregat el Sr. Joan Barnet agraïnt la participació de pares i jugadors i la col.laboració dels clubs i als ajuntaments que han estat seu d'aquestes fases prèvies,  Sant Feliu, Pallejà, Sant Boi i Olesa de Montserrat, i també de la regidora d'esports de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat la Sra. Lourdes Borell.

Després s'ha fet la entrega de premis, amb la presència dels membres de l'Associació i d'altres club i pels pares i jugadors , als quals s'ha lliurat un trofeu als tres primers classificats de cadascuna de les categories i medalla per a tots els jugadors. La entrega la ha realitzat la pròpia regidora i el nostre vell amic i organitzador de Sant Feliu en Matias Mingo.



Un cop realitzada la entrega de premis, el president del nostre club ha emplaçat a tots els jugadors convidant-los al proper torneig de partides ràpides d'escacs base  de l'ACE el proper dissabte 12 de maig  a la sala Pal.ladius de Pallejà amb motiu del 10è anniversari del Club Escacs Pallejà, "la qual cosa- ha dit- ens faria molta il.lusió a tots nosaltres poder comptar amb la vostra presència"

No podia faltar la foto del presi amb els guardonats