BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

28 de gen. 2018

Segona jornada dels escolars del Baix Llobregat



Segona jornada de les fases prèvies dels escolars del Baix Llobregat, aquest cop al pavelló Sant Bernat d'Olesa de Montserrat en un gélid matí de dissabte, on s'arrivaba a l'equador del campionat amb dues rondes en la categoria sub-12 i una única partida en la resta de categories, amb una bona actuació en general dels nostres 14 jugadors:

Categoria sub-8

Després de la seva victòria l'Alex Poyan es col.loca líder amb 3/3 juntament amb el jugador Erik Martinez  del Sant Boi

Categoria sub-10

L'Isaac Paredes va guanyar la seva partida, mentre que la Clara Fernandez-Huerta va perdre contra Ares Pueyo del Sant Boi que juntament amb Rafael Viñas del Castelldefels manen a la classificació general amb 3 punts. L'Isaac i la Clara els segueixen amb 2 punts de 3 partides disputades.

Isaac Paredes
Categoria sub-12

El Diego Fernandez-Huerta i el Javier Montero es sitúen al capdavant de la categoria després de que el primer va guanyar les seves dues partides(4/4) i el segon va guanyar la primera i va fer taules a la segona(3,5)/4).

Bona jornada de l'Ivan Ruiz que guanyava les seves dues partides i s'estrenava en el marcador(2/4), mentre que l'Hugo Ruiz Mateos i l'Hugo Orellana perdien la primera i guanyaven la segona. Jornada dolenta per l'Èric Piñero que perdia les seves dues partides, una precissament contra el seu company de club l'Hugo Ruiz

Hugo Ruiz Mateos

Ivan Ruiz Bogurina s'estrenava amb
dues victòries
Hugo Orellana, categoria sub-12
Categoria sub-14

Victòria d'en Carles Martin i derrota d'en Guillem Portales en una categoria on es produeix un triple empat en la classificació general amb en Carles com a primer classificat amb 3 punts juntament amb Edgar Roca del Sant Andreu i d'en Joel Navarro de la Unió Coral Sant Feliu.

Guillem no va poder evitar la derrota davant Edgar Roca
Categoria sub-16

Finalment, en aquesta categoria, únicament Èric Alegre va guanyar la seva partida. Derrotes del Dani Orellana, que està fent un molt bon campionat malgrat ahir s'enfrontava al número 1 del ranking Marc Garcia perdent la seva partida, i nova derrota de l'Ivan Gimenez que no acaba de retrobar-se amb el seu joc habitual durant aquest campionat.

La categoria esta comandada pel Marc Garcia Escoda del Molins de Rei i la Africa Gonzalez del Sant Boi, tots dos amb 3 punts, seguit del nostres jugadors l'Èric i en Dani amb 2 punts.

La tercera i próxima jornada ens desplaçarem a Sant Boi, al local del CE Ciutat Cooperativa Molí Nou


Èric Alegre

Daniel Orellana

Ivan i Èric jugant junts en la categoria sub-16