BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

29 de gen. 2018

Lliga Catalana. Ronda 2

Segona jornada de Lliga amb l'equip A desplaçat a l'Hospitalet per a jugar contra el Collblanc CE a la primera categoria, mentre que l'equip B jugava a Esplugues contra l'Espluguenc C.E.C a la segona categoria. L'equip C descansava aquesta setmana.

COLLBLANC   3-5  PALLEJÀ

Enfrontament molt disputat amb victòria final, amb victòries d'Antonio Moreno, que es va portar una peça i la partida i d'en Dídac López que debutava en el A per l'absència d'en Xavier Garcia Bou, jugant una bona partida i on va aprofitar finalment l'avantatge de peons per guanyar. També victòria en la taula 2 de Carles Martin, amb bonic remat final

Partides taules de David Lozano, en un complicat final de torres, d'en Toni Gallego Montes, després de 35 jugades en una partida i posició totalment igualada, i també d'Àlex Bueno que aconsegueix fer taules en una posició complicada.

Finalment, la única partida que es va perdre va ser en la taula 1, precissament del jugador que no acostuma a perdre. Ahir, malgrat els seus esforços en Toni Gallego Bergadà va haver de declinar el seu rei.

ESPLUGUENC 3-3 PALLEJÀ B



Com es habitual, amb un equip format per jugadors veterans i jugadors joves, l'equip B va jugar a Esplugues, amb un marcador final d'empat que podria haver estat millor si no fos que en la darrera partida de Pere Alegre s'hagués aconseguit la victòria en una partida que es presentava molt favorable als nostres interessos i que finalment va acabar en empat a l'igual que la partida d'en Pere Reyes en la taula 1

Les victòries es produïan en les últimes taules, gràcies a les partides de l'Èric Alegre, que guanyava la partida després de enganxar l'àlfil al rival, i del sub-8 Àlex Poyan que es va aprofitar de tots i cadascun dels regals del rival.

Finalment, derrota de Fernando Badia, que el van enganxar amb el "mate del pasillo"!. També derrota del sub-14 Guillem Portales, que en posició inferior va fer una entrega d'àlfil que no funcionava.

Victòries d'Èric i Àlex en les taules 5 i 6