BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

26 de nov. 2017

Amplia participació al Tancat de Sant Boi amb Carles 2n. en el grup B i Alex 3er. en el grup D

Una bona representació de jugadors del club han participat en els III Tancats de Sant Boi que ha finalitzat aquest dissabte, distribuits per 4 grups.

Comencem pel grup D on el sub-8 Alex Poyan ha finalitzat tercer classificat amb molt bon torneig, amb 7,5 punts sobre 9 darrera de Angela Gonzalez Pedraza(Sant Boi), campiona amb 8,5 punts i Marti Garcia(Viladecans), amb 8 punts- En aquest grup la Jana Montero ha finalitat cinquena amb 5 punts, l'Èric Piñero setè amb 3 punts i tancava el grup la Clara amb 1 punt


Participants del grup D, amb Clara, Èric i Alex, tercer classificat

En el grup C(ELO inferior a 1750) participàven els sub-12 Javier Montero, finalitant cinquè amb 5 punts, mentre que el Diego ha estat 7è amb 4 punts i el seu pare en Sergio, que s'estrenava en competició puntuable, finalitzava en darrera posició amb 1 punt. El guanyador ha estat Santiago Gonzalez(Catalonia), seguit de Miguel Angel Gonzalez(Molí Nou) i Javier Marquez(Viladecans)

Javier Montero

Diego i Sergio Fernandez-Huerta
En el grup B( grup ELO 1750-2150), segona posició final pel Carles amb 6,5 punts, darrera de Mario Fernandez amb 7 punts. El tercer classificat ha estat Joan Anton Marcer(Sant Boi)

Grup B amb Carles Martin, segon classificat
Finalment en el grup A vàlid norma MC, els tres primers classificats han estat jugadors del Sant Boi. El campió Jaume Ros amb 6 punts, seguit de Josep Mitjavila amb 5,5 punts i Jordi Bada amb 5 punts.

Felicitem a tots els joves jugadors per la seva participació, a Sergio per estrenar-se en les competicions i a Carles i Alex pels seus trofeus.