BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

4 de jul. 2017

Finalitza el XXV Open Internacional de Montcada


Ha finalitzat aquest dilluns la XXV edició de l'Open Internacional de Montcada que s'ha disputat del 26 de juny al 3 de juliol a la sala Kursaal de Montcada. 

El torneig ha estat un gran éxit de participació amb més de 200 jugadors de diferents nacionalitats, molts dels quals d'origen hindú, sota la direcció organitzadora del MI Arturo Vidarte i la direcció arbitral de Vladimir Zaiats, Alexandra Muratet i Mireia Ramon

Destacable també la actuació dels nostres jugadors, Pere Alegre que jugava en el grup C i en Carles Martin que ho feia en el B.

En Carles va disputar un molt bon torneig que li servia de preparació al proper campionat d'Espanya de Salobreña sub-14 que es disputarà aquest mes aconseguint la 10 posició en el grup amb un total de 6 punts amb victòries destacades i el premi al millor jugador sub-16 de la categoria.

En aquest grup el campió va estar en David Garcia Playà (Castellbisbal), seguit d'en Pau Castrillo(Cornellà), tots dos amb 7 punts i del jugador ucrainès Vladimir Chernikov(Peón Negro), amb 6,5 punts.  

Carles Martin
En el grup C, en Pere Alegre també va acreditat un bon torneig situant-se en la 7a. posició final del grup amb 6 punts i assolint el premi de tram com a millor -1650 d'elo fide. El campió del grup C va estar en Jorge Villa, seguit de Francisco Maqueda, tots dos del Colon Sabadell Chessy, amb 7 punts, seguit de Joan Ferres(Penya Mollet s.XXI) amb 6,5 punts.


Pel que fa al grup A victòria del GM Shyam Sundar(India), seguit del GM Vladimir Burmakin(Rùsia) i del jove IM P Iniyam(India) de només 15 anys que també aconseguia la seva primera norma de Gran Mestre.

També destacables la 1a. norma de MI del jove sub-14 Lance Henderson de la Fuente i la 3a. norma i definitiva de MI de Paolo Ladron de Guevara


Pere Alegre, 1er. classificat tram -1650 elo fide

Carles Martin, premi millor sub-16 grup B

Podeu veure els resultats a: