BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

22 de jul. 2017

Finalitza el campionat d'Espanya sub-14



Aquest matí s'ha disputat la novena i definitiva ronda del campionat d'Espanya sub-14 celebrat a Salobreña(Granada) amb la participació del nostre jugador Carles Martin Barceló com a un dels representants catalans

En Carles ha obtingut un total de 5,5 punts, malgrat que el seu objectiu inicial eren un mínim de 6 punts, cal valorar com a positiu aquest resultat en el seu primer any en la categoria en aquest campionat.

El millors catalans classificats han estat en Llibert Céspedes Llaverias(Tres Peons), 8è classificat general i 3er. sub.13 amb 6,5 punts, els mateixos punts que en Guerau Massagué. La jugadora de Sant Boi la Joana Ros Alonso ha obtingut un total de 6 punts sent la 3a. classificada femenina, mentre que el Victor Alvarez Albiol(Foment Martinenc)  també ha finalitat amb 6 punts. 

El nou campió d'Espanya ha estat el jugador marbellí Lance Henderson de la Fuente amb 8,5 punts, ja amb dos normes de mestre internacional, al qual molts aficionats i entesos consideren una de les majors promeses dels escacs espanyols. El sub-campió ha estat el jugador aragonès Pedro Antonio Gines Esteo amb 8 punts, mentre que el jugador de la regió de múrcia Aaron Alonso Garcia ha estat el tercer classificat, amb 7 punts.

En Carles amb la camiseta del club a la darrera jornada dedicada als seus companys

Al finalitzar en Carles es mostrava molt agraït a tots els companys del club, en especial a aquells que li han fet costat en els moments més durs del torneig, així com al seu entrenador en Michael Rahal. Els seus pares també comentaven que "tots plegats li heu donat un caliu humà immillorable. Moltes gràcies" 

Bé, només dir  que des del club ha estat un plaer seguir en directe les partides d'en Carles, i que per supossat ens tindrà sempre al seu costat. De ben segur i coneixent a en Carles, seguirà entrenant per millorar en futurs esdeveniments. 

Aquesta tarda i demà al matí, es disputarà la fase del campionat d'Espanya de partides ràpides de la categoria en el qual li desitgem molta sort .