BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

14 de maig 2017

Celebració del X Torneig de l'ACE



S'ha celebrat aquest dissabte 13 de maig la X edició del Torneig de l'Associació de Clubs del Baix Llobregat dedicat a els jugadors de les diferents categories de sub-8 fins a sub-18 on una sisentena de nens i nenes han participat de diferents clubs.

Enguany el torneig s'ha fet a l'instal.lacions del Citilab a Cornellà de Llobregat amb motiu del 75è anniversari del club Escacs Cornellà, on s'ha viscut un gran matí de bon ambient escaquístic, a un ritme de 7 rondes a finish i exercint com a àrbitres en Francisco Solera i la Sònia Martin

Pel que fa al nostre club hi han participat la Clara Fernandez-Huerta a la categoria sub-8, l'Eric Piñero, el Diego Fernàndez-Huerta i l'Hugo Orellana a la categoria sub-10, el Guillem Portales, el Dani Orellana, i l'Erik Muñoz a la categoria sub-14 i l'Eric Alegre i el Markus Vallès a la categoria sub-16. Cal dir que tots ho han fet força bé.

La jornada ha finalitzat amb unes breus paraules del Nicolás del CE Cornellà, agraint la participació de nens i el suport dels pares, del president de l'ACE en Joan Barnet agraïnt així mateix aquesta participació i del regidor d'esports i cultura de l'Ajuntament el Sr. Parralo, que ha dirigit unes paraules de suport al nostre esport com a gimnàstica de la ment on aquest ajuda a la formació atorgant unes aptituds de profit de cara a la pròpia vida. Finalment s'ha fet la corresponent entrega de premis amb medalles per a tots els participant, trofeus als 3 primers classificats de cada categoria i un llibre d'escacs per al primer classificat de cada categoria, deferència del club escacs Cornellà com a organitzador d'aquesta edició que de ben segur continuarà tenint tan bona acceptació any rere any donada la bona entesa entre els clubs participants.

Categoria sub-8

Primer classificat: Ivan Planella(Tres Peons)
Segon classificat: Alex Villa(Montornès)
Tercer classificat: Magí Belvis(Sant Joan Despí

Categoria sub-10

Primer Classificat: Diego Fernandez-Huerta (Pallejà)
Segon classificat: Miguel Cabrillana(Peón Doblado)
Tercer classificat: Eric Piñero(Pallejà)
Categoria sub-12

Primer classificat: Martí Garcia(Viladecans)
Segon classificat: Jensen Broadbent(Cornellà)
Tercer classificat: Hugo Duro(Cornellà)

Categoria sub-14

Primer Classificat: Oriol Puig (Cornellà)
Segon classificat: Guillem Portales(Pallejà)
Tercer classificat: Ferran Puig(Cornellà)

Categoria sub-16

Primer classificat: Andrei Khmaruk (Torreblanca)
Segon classificat: Èric Alegre (Pallejà)
Tercer classificat: Alex Alcaide(Sant Joan Despí)
Categoria sub-18

Primer classificat: Erika Suarez (Cornellà)
Segon Classificat: Joan Domingo(Cornellà)

Foto de grup dels primers classificats

Els nostres jugadors amb els seus trofeus