BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

19 de març 2017

Lliga Catalana. Ronda 9 i final

Els jugadors dels dos equips s'han aplegat aquest matí per muntar els escaquers aquest diumenge al matí a la Pal.ladius per jugar la darrera jornada de lliga pels dos equips de Pallejà que han disputat aquesta temporada a la primera i segons categoria respectivament, amb la participació d'una vintena de jugadors del club

PALLEJA A: EXCEL.LENT TEMPORADA




Excel.lent temporada del primer equip, segon classificat del grup i a només mig punt d'assolir el somni de pujar de categoria, darrera del CE Berguedà que ha estat el millor enguany i als quals felicitem per l'ascens. 

Pel que fa a la jornada, l'equip s'enfrontava al Castellet que portàven només 7 jugadors, amb 1 vacant en el darrer escaquer, per la qual cosa l'Antonio Moreno i l'equip s'emportava el primer punt. Posteriorment, el l'escaquer 1, en Toni Gallego Bergadà, obligava a l'adversari a abandonar desprès de caçar-li la dama en una partida on el rei contrari sense enrocar ha exercit una força presió sobre el centre del tauler adversari.

El Castellet, però escorçava diferències després de que en Fernando Badia, amb peça de més i amb una molt bona posició, en un acte d'immensa generositat regala la dama al contrari i perd la partida. El marcador estava en un 2-1 amb la resta de partides per disputar i força igualades. 

Però l'equip reacciona, en la taula 5 Luis Vega guanya després d'una bona partida aprofitant la majoria de peons al igual que l'Àlex Bueno en una obertura dels quatre cavalls, també aprofita l'avantatge de peons per obligar a l'adversari a abandonar al no poder aturar la coronació imminent. El resultat es posava favorable 4-1


Luis Vega i Alex Bueno
Mentrestant en David Lozano fa taules després d'acabar la partida en un final de cavall contra alfil sense possibilitat d'avantge al igual que en Toni Gallego que obté l'empat malgrat no estava gens content ja que el seu oponent tenia una posició molt més favorable

Finalment, en la taula 3 en Xavi Garcia Bou, obté la victòria en una bona partida en una obertura italiana que col.loca el marcador final en un 6-2 al nostre favor.


Xavier Garcia Bou
PALLEJÀ B: VICTÒRIA I PERMANÈNCIA

Victòria per la via ràpida del Pallejà per 5-1 contra el colista del grup el Rubinenca C, que va venir a Pallejà amb dos absències, en els escaquers 1 i 3, per la qual cosa en Didac López  i en Pedro Reyes guanyaven el punt sense haver de jugar. 

També van aconseguir les victòries en Pere Alegre, en Julian Carrasco i  l'Èric Alegre tots 3 contra joves promeses, mentre que en Fran Izquierdo queia derrotat en l'escaquer 2 contra el seu adversari.


Fran Izquierdo


Amb aquesta victòria, el B assoleix el seu objectiu inicial que era la permanència amb un equip format per jugadors veterans i d'altres novells que estan agafant progressió i millora en el seu joc.

Finalitzem les cróniques de la Lliga Catalana d'enguany no sense felicitar a tots els jugadors del club que han participat enguany, pels bons resultats i especialment per la bona companionia amb la resta de companys i amics i el seu compromís envers l'equip.