BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

4 de febr. 2017

Tercera jornada del campionat d'edats del Baix Llobregat

Jornada emocionant la viscuda aquest dissabte 4 de febrer en el casal Camps Blancs del Barri de Marianao a Sant Boi de Llobregat durant la tercera jornada de les fases prèvies del campionat de Catalunya d'edats del Baix Llobregat amb diversos jugadors del club en els primers llocs de les diverses categories.

El matí es presentava mogut en la categoria sub-14 amb una primera ronda on dos jugadors del nostre club en Carles Martin, com a líder en solitari, s'enfrontava a en Guillem Portales en la taula 1. Després d'una partida disputada en Carles guanyava. Després en la ronda 2 en Carles torna a guanyar i es refermen encara és les seves opcions a guanyar la categoria, mentre que en Guillem s'enfrontava a en Pau Pueyo, jugador del Sant Boi, acabant perdent novament després d'una lluita titànica. En aquesta categoria en Carles es situa líder destacat amb 6/6 i en Guillem baixa a la setena posició provisional ab 3,5 punts. En Ivan Gimenez i en Daniel Orellana guanyaven una i perdien l'altra partida de les dues disputades i es situen 11è i 12è. respectivament amb 3 punts. L'Àlvaro Martín també ha guanyat una i perdut l'altra i es sitúa amb 1,5 punts

Guillem Portales-Carles Martin
Daniel Orellana i Ivan Gimenez

Àlvaro Martín
En la categoria sub-16, l'Èric Alegre s'enfrontava en una sola ronda amb peces blanques a Alejandro Butron de l'Espluguenc assolint una còmode victòria i es sitúa amb 3 punts sobre 4 a falta d'una sola ronda. En aquest grup es líder en solitari Marc Garcia de Molins de Rei, amb 4 de 4.

Èric Alegre
En la categoria sub-12 el nostre millor classificat és en Hugo Ruiz Mateos malgrat perdre la primera partida i guanyar la segona, i es sitúa en tercera posició provisional amb 4 punts lluny dels primers classificats, Martí Garcia del Viladecans i Hugo Duro del Cornellà, tots dos amb 5,5 punts. La Jana Montero ha puntuat enfront la seva companya de club la Lucia Leo que avui no podia jugar i ha perdut la segona partida. La Jana té 3 punts per 2 de la Lucia. L'Ivan Ruiz ha guanyat una de les seves dues partides i té un total de 2 punts.

Hugo Ruiz Mateos

Jana Montero

En la categoria sub-10 s'enfrontaven en la primera ronda els dos millors classificats, en Javier Montero amb el jugador del Peón Doblado Miguel Cabrillana, que ha guanyat finalment el segon. En Javier ha guanyat la segona i es sitúa segon classificat de la categoria amb 5 punts. En Diego Fernandez-Huerta ha guanyat totes dues partides i es sitúa tercer classificat de la categoria amb 4,5 punts, mentre que l'Èric Piñero també ha guanyat les dues i es sitúa sisè amb 4 punts.

Javier Montero

Diego Fernandez-Huerta

Èric Piñero
Finalment en la categoria sub-8 la Clara Fernàndez-Huerta ha perdut la única partida que disputava i figura amb 1,5 punts. Malgrat la derrota, destacar que la Clara gaudeix del joc i ha perdut la por que tenia a l'inici de jugar, per la qual cosa, ho valorem molt possitivament.

Clara Fernande-Huerta

El proper dissabte, jornada final d'aquestes fases prèvies que es disputaran, per gran alegria nostre, a la sala Pal.ladius de Pallejà