BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

27 de febr. 2017

Lliga Catalana. Ronda 6

VICTÒRIA DEL A 

Aquest diumenge es va jugar la sisena jornada de la Lliga catalana d'escacs i el primer equip del club va desplaçar-se al preciós poble de  l'Estany a la comarca del moianès per disputar el seu enfrontament de la primera categoria.

Luis Vega, David Lozano, Xavier Garcia i Toni Gallego
Les coses pintaven bé amb la victòria de l'Alex Bueno en la taula 6 amb una miniatura de 7 jugades. Posteriorment l'Antonio Moreno va signar una bonica partida contra la defensa phillidor del seu contrincant guanyant en 25 jugades, i en la taula 2 en Xavier Garcia Bou també acaba guanyant després d'atrapar l'alfil contrari mentre que en l'escaquer 1 Toni Gallego Montes tenia un fort atac però li quedava l'alfil atrapat i s'havia de conformar amb les taules. 

Carles Martin, Alex Bueno, Fernando Badia i Antonio Moreno
Posteriorment en Luis vega també va signar taules en la taula 4, mentre que en Carles Martin a la taula 5 també guanyava col.locant el marcador favorable. Com a apunt negatiu, la derrota d'en David Lozano que havia estat engripat durant la setmana i va perdre al deixar-se una peça. Finalment la partida d'en Fernando Badia va acabar en taules en 84 moviments, després d'anar amb peó de desavantatge, recuperar el peó, i amb 3 peons i alfil del mateix color cadascú finalitzà la partida, establint el marcador final en 2,5.-5,5 a favor nostre. 

Amb aquest resultat l'equip es manté en segons posició del grup a tan sol mig punt del primer classificar Bergadà a manca de 3 jornades per finalitzar.

Última partida: taules d'en Fernando Badia

DERROTA DEL B

El Pallejà B va visitar el local del Foment Martinenc al carrer provença de Barcelona per enfrontar-se al Foment  en el seu matx de la segona categoria.

Pallejà B taules 1 a 4: Pedro Reyes, Fran Izquierdo,
Didac López, Pere Alegre
L'equip va acabar perdent 3,5-2,5 amb victòries de Fran Izquierdo en la taula 2 amb una apertura anglesa i del sub-14 Guillem Portales que debutava en aquesta lliga catalana. Derrotes d'en Didac López que es va deixar peça a la taula 3 i d'en Pedro Reyes a la taula 1.

Taules 5 i 6: Julian Carrasco i Guillem Portales

En la última partida per finalitzar, en Pere Alegre no va poder guanyar el seu enfrontament finalitzant en taules, davant del veterà jugador de 84 anys del Foment Fausto Nuñez, exemple de longevitat esportiva.

Amb aquest resultat l'equip es col.loca en una situació plàcida de permanència en la categoria en el seu grup