BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

13 de febr. 2017

Lliga Catalana. Ronda 4: derrotes del 2 equips


Primera derrota aquesta temporada de l'equip A després de la disputa de la 4a. jornada de la Lliga Catalana que s'ha celebrat al Castell de Pallejà enmig de la festa major de Santa Eulàlia, patrona del municipi.

El rival Berguedà venia amb un equip molt competitiu disposat a emportar-se la victòria, la qual cosa es va produir.

Començà el matx amb les derrotes de l'Àlex Bueno i el Fernando Badia que posaven el marcador en contra. Posteriorment els respectius jugadors dels escaquers números 1, en Toni GB i el MC David Hueca pactaven taules, mentre que en Luis Vega s'emportava la victòria de la jornada, que feia que el marcador provisional es situés en 1,5-2,5.

Però al contrari de la setmana passada, la remuntada no es va produïr:  taules molt treballades d'en Toni Gallego en el escaquer 2 i, finalment, pèrdua del punt d'en David Lozano al caure la bandera ja en una posició inferior, taules d'en Carles Martin i taules de l'Antonio Moreno que no van poder fer més, i situava el marcador final en contra 3-5.

Malgrat perdre el lideratge, el A es segon a sol mig punt del nou líder Berguedà i visitarà la propera jornada al Catalonia C a Manresa

Pel que fa al B, s'enfrontava als nostres companys de Cervelló, que venia amb un equip superior en Elo en tots els escaquers. Malgrat aquesta diferència i la baixa de darrera hora d'en Fran Izquierdo, els nostres jugadors van plantar cara, deixant el marcador final en una derrota per la mínima de 2,5-3,5 amb victòries d'en Pere Alegre i Julian Carrasco en els escaquers 4 i 6, taules d'en Pere Reyes en el escaquer 1 i derrotes d'en Dídac López i l'Àlex Ayllon, apart de l'esmentada d'en Fran Izquierdo per absència que podia haver influït en el resultat final. 

L'equip es a la meitat de la taula classificatòria del grup amb 2 punts i el proper diumenge s'enfronta com a visitant amb el Gavà B