BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

21 de gen. 2017

Comença el campionat per edats al Baix Llobregat


Han començat aquest dissabte al matí al Citilab de Cornellà les fases prèvies del campionat de Catalunya d'edats del Baix Llobregat on hi participen un total de 98 jugadors en les diverses categories, 14 dels quals pertanyen al nostre club, concretament la Clara Fernàndez Huerta Castillo a la categoria sub-8; el Diego Fernandez-Huerta, el Javier Montero i l'Eric Piñero a la categoria sub-10; l'Hugo Ruiz, l'Ivan Ruiz, la Jana Montero i la Lucia Leo a la categoria sub-12; en Carles Martin, l'Ivan Gimenez, el Guillem Portales, l'Àlvaro Martin i el Daniel Orellana a la categoria sub-14 i l'Èric Alegre a la categoria sub-16

Pel que fa als resultats:  en la categoria sub-8 s'estrenava la petitona Clara que quan superi aquesta tendència a la generositat de regalar la seva dama serà tota una campiona per les seves bones maneres davant el tauler amb només 6 anys, perdent la primera partida i fent taules a la segona en el seu primer mig punt en l'inici de la seva vida escaquística.

La Clara a l'inici de la partida sota l'atenta mirada dels seus pares

En la categoria sub-10 dues victòries consecutives d'en Javier Montero que el sitúen al capdavant de la classificació, i 1 sobre 2 d'en Diego Fernandez-Huerta i d'en Èric Piñero.

En Diego conduint les peces blanques
Èric Piñero
En la categoria sub.12 molt bona actuació en el dia d'avui de la Jana Montero amb 2/2 jugant a un bon nivell. La Lucia Leo també ha jugat molt bé, amb una victòria i una derrota en una partida molt disputada, l'Hugo Ruiz també va haver de conformar-se amb un punt sobre 2 mentre que l'Ivan Ruiz va perdre la primer partida i va fer taules en la segona.

Hugo Ruiz Mateos
Ivan Ruiz

Lucia Leo
En la categoria sub-14 es on possiblement tenim els jugadors més forts dels participants situats primers del ranking inicial. Carles Martín ha guanyat les seves dues partides sense gaires complicacions. També Ivan Gimenez ha guanyat les seves partides, mentre que el Guillem ha guanyat la primera partida i ha fet taules en la segona. En Dani ha guanyat la seva primera partida, però s'enfrontava en la segona al seu company de club en Carles perdent finalment. l'Àlvaro ha perdut la primera partida igualment amb en Carles, perdent també la segona partida.

Alvaro Martin-Carles Martin 0-1
Alvaro i l'Ivan Gimenez a punt per començar la primera partida
Daniel Orellana
Finalment en la categoria sub-16 l'Èric Alegre s'enfrontava en la primera ronda al número 1 del ranking inicial, jugant una bona partida que ha estat de les últimes en la finalitzar de tota la sala, malgrat que finalment ha acabat perdent. En la segona partida, ha guanyat el punt sense complicacions.

Èric Alegre-Marc Garcia 0-1

El proper dissabte es reanudarà a Olesa de Montserrat on esperem continuar amb els bons resultats.

 
Moment de descans i relax entre partida i partida amb un dels entrenadors del club.