BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

2 d’oct. 2016

Open de Martorell. Ronda 3

Resultats diversos en la tercera jornada de l'Open de Martorell disputat aquest dissabte primer d'octubre.

Pel que fa al grup C, victòria d'en Dídac que s'enfrontava novament a una jugadora que ja havia guanyat l'Eric en la ronda 1 i derrota concretament en la taula 2 de Pere Alegre que, malgrat tenir una posició de taules teòriques de rei i peó contra rei i triple repetició de jugades que l'hagués portar a empatar la partida, que no ho va veure degut a la tensió del final de la partida i finalment va errar i perdre malauradament la partida.

També en el grup C derrota de l'Èric que, n'obstant es mostrava satisfet al veure on s'havia equivocat i reconéixer que li servirà d'aprenentatge en el futur, gràcies també al anàlisi post-mortem amb el seu company de club en Toni que va venir a veure la jornada. En aquest grup no va disputar la ronda en Josep Maria Martinez al demanar-se un bye.

Pel que fa al grup B, bonica miniatura d'en Fran en poques jugades, mentre que en Carles va guanyar una partida que semblava que acabaria en taules i en Fernando va empatar la seva partida per triple repetició de jugades en una partida igualada.

En Luis, que tenia el privilegi de jugar en la taula número 1 dels primers classificats del grup B va finalment fer taules en una partida que semblava més aviat a favor del jugador contrari amb peó d'avantatge.

Finalment, en el grup A, treballada victòria d'en David  enfront el rival de Vilafranca, molt jove però bon jugador. 

Malgrat aquests resultats no del tot satisfactoris en alguns casos, el campionat tot just està a l'inici amb 6 rondes pendents i de ben segur els nostres jugadors intentaràn escalar posicions.


David Lozano-Martí Torrent 1-0
Fernando Badia- JA Garcia Gil 1/2-1/2
Didac López-Maria Claramunt 1-0
Pere Alegre-Marc Esteve Pérez 0-1
Carles Martin-Albert Rocamora 1-0
Francisco Iquierdo-Jordi Torres 1-0
Pau Montserrat-Èric Alegre 1-0
Antoni Zamora-Luis Vega 1/2-1/2