BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

18 de set. 2016

Començament de l'Open de Martorell 2016



Ha començat aquest dissabte a les instal.lacions de Ca n'Oliveres, la XXIXIV edició de l'Open de Martorell que es disputa per sistema suís en 3 trams per ELO i que finalitzarà el proper dia 19 de novembre 

9 dels nostres jugadors participen enguany, concretament David Lozano en el grup A; Luis Vega, Fran Izquierdo, Fernando Badia i Carles Martin en el grup B i Pere Alegre, Didac Lópec, Èric Alegre i Josep M. Martinez en el grup C, on desprès de disputar-se la 1a. ronda, va haber resultats diversos pels nostres interessos: únicament 3 victòries i 6 derrotes al sumar el punt en Luis, Pere i l'Èric mentre que en David, el Fernando, el Fran ,el Carles, el Didac i el Josep Maria no van poder puntuar en les seves respectives partides.

David Lozano -F.Javier Garcia 0-1

A destacar la partida del David Lozano en el seu debut en el grup A contra el mestre Fide Javi Garcia, on va estar a punt de donar la sorpresa en millor posició per obtenir la victòria, però que va haber de declinar el rei al cometre una errada que el va portar a la derrota. Una bona notícia per la resta de jugadors del club de que en un jugador "novell" hagi progressat ràpidament en el seu joc i ja s'enfronti als millors.

El proper dissabte es disputarà la ronda 2 als quals desitgem una millor sort que en aquesta jornada.

Luis Vega, numero 2 del ranking inicial en el grup B
Carles Martin, grup B
Pere Alegre número 8 ranking inicial en el  grup C
Didac Lopez, grup C
Fran Izquierdo, grup B
Fernando Badia, grup B



Èric Alegre, grup C



Josep M. Martínez, grup C