BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

29 d’ag. 2016

Finalització del multitudinari Open de Sants, Hostafranc i La Bordeta


Bona actuació dels nostres jugadors en la 18ena. edició de l'Open de Sants, Hostafranc i la Bordeta, el de major participació de jugadors en el estat espanyol i dels més grans d'Europa. 

El sub-12 Carles Martin ha obtingut un total de 5 punts sobre 10 en el grup C que ha guanyat el jugador del Catalunya Marc Petit amb 9 de 10. Millor actuació encara de Lluis Vega en el grup B amb 5,5 punts malgrat no jugar la darrera 10 ronda. En aquest grup el guanyador ha estat també el jugador del Catalunya David Vigo amb 8,5 punts.

La emoció ha estat en el grup A molt igualat en les primeres posicions on ha estat necessari la disputa de partides ràpides per determinar els guanyadors de les primeres posicions al haver un total de 6 jugadors empatats a 8 punts. Finalment han estat els GM xinesos Qun Ma i Yungou Wan els dos primers classificats, mentre que el GM peruà Jorge Cori ha estat tercer i el GM hindú Krishan Sasikirian ha finalitzat en la cuarta posició, seguits el GM Cristian Cruz i el IM Jules Moussard.

Lluis Vega, disputant una de les rondes