BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

10 de set. 2013


Participació en l' Open de Sants, Hostafrancs i La Bordeta

Durant la darrera setmana del mes d'agost d'enguany es va disputar la XV edició de l'Open de Sants, Hostafrancs i La Bordeta amb la participació de 639 jugadors d'entre 8 i 80 anys i de 42 nacionalitats diferents, que s'ha convertit en el segon torneig més gran d'Espanya i un dels més grans d'Europa. Tot un espectacle pels amants del joc-ciència. 


L’Open has estat dividit en 2 grups, la qual cosa resulta un gran encert,   perquè engresca als jugadors amateurs a participar. Un grup A format per GM, Mi i Mestres Fide, on 8 jugadors acabaven de disputar la Copa del Món i un grup B on, per primera vegada, la participació ha estat superior al grup A en nombre de participants. També cal destacar la excel.lent organització.

El grup A va resultar guanyador el GM indi Baskaran Adhiban al derrotar en la darrera ronda al GM rus Vladimir Burmakin, mentre que en el grup B va guanyar el jugador navarrés Aitor Martínez amb un excel.lent 9,5 sobre 10.

Menció especial a la participació del nostre jugador Alex Caparrós, amb 5,5 punts sobre 9 en el grup B (amb 1 bye per descans), la majòria de partides guanyades enfront adversaris amb un ELO molt superior. I, el més important, segons ens comenta, gaudint molt del torneig, de l'ambient existent, no només durant les partides sinó també durant les anàlisi post-mortem.


Alex Caparrós, en l'Open de Sants