BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

16 d’oct. 2011

S'inicia el campionat social del Club


Ha començat el campionat social del club corresponent a la temporada 2011-2012.

Enguany el torneig es disputa per sistema Round Robin, tots contra tots a doble volta. El ritme de joc és de 15 minuts més 10 segons d'increment per jugada i jugador.

El guanyador de la darrera edició, Luis Vega, ho tindrà difícil per revalidar el títol.
Posted by Picasa

10 d’oct. 2011

Comença del Territorial en el Baix Llobregat

Lluis Vega ha començat amb victòria la seva participació en el Campionat Territorial de Barcelona en el grup B corresponent al Baix Llobregat que s'ha celebrat aquest diumenge a Cornellà


El torneig es disputarà durant 9 rondes.La propera ronda es disputarà aquest dimecres 12 d'octubre a la Colònia Gûell.

9 d’oct. 2011

Es reanuda l'Open de Martorell


Aquest dissabte s'ha disputat la tercera ronda de l'Open de martorell després del descans de la setmana passada motivat per la celebració de la Festa Catalana.

Respecte als jugadors del club en el grup C, Dani Canals té 2,5 punts, Pere Alegre amb 2 i Fernando Badia 1 punt sobre tres possibles. Pere Reyes que participa en el grup B té 2 punts.

4 d’oct. 2011

Celebració de la Festa Catalana 2011 a Cornellà


Un equip del club format per Luis Vega en el primer taulell, Pere Reyes en el segon, Alex Caparrós de tercer taulell i Dani Canals de quart, han participat aquest diumenge dins de la celebració de la Festa Catalana en el XXIII Campionat de Catalunya de partides ràpides per equips.

Ha estat veritablement una autèntica festa dels escacs molt ben organitzada pels nostres amics de Cornellà que ha aplegat 85 equips i vora de 400 escaquistes.

El guanyador final ha estat l'equip de la Societat Coral Colom de Sabadell, seguit per l'equip de l'Unió Gracienca d'Escacs(UGA) i pel Tres Peons A.

Els nostres jugadors que partien en el ranking inicial en lloc 80 amb un ELO mig de 1897, han finalitzat el torneig per sobre d'aquestes expectatives en el lloc 60é, disputant cada jugador un total de 9 rondes a partides de 3 minuts amb increment de 5" per jugada. Individualment, Luis Vega i Pere Reyes han obtingut 3 sobre 9, Dani Canals 4 sobre 9 i a destacar Alex Caparrós amb 5,5 punts sobre 9 en el taulell 3.



D'esquerra a dreta: Dani Canals, Alex Caparrós, Pere Reyes i Luis Vega.