BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

27 de març 2011

Campionat de Catalunya d'Equips: Ronda 9


El club ha finalitzat la seva participació en el campionat de Catalunya per equips d'enguany amb una victòria enfront del Peón Doblado a Cornellà per 5-3, la qual cosa col.loca al club en una meritòria quarta posició i la permanència assegurada per a la temporada vinent, que era l'objectiu principal a l'inici del campionat.

Ha estat una temporada plena d'emocions i experiències per als integrants de l'equip del club format pels escaquistes Luis Vega, Esteve Gumà, Pere Reyes, Pere Alegre, Alex Caparrós, Dani Canals, Alex Bueno i Fernando Badia, així com Josep Maria Martinez com a suplent, els quals han defensat amb honor el club.

Felicitar als companys del Club Escacs Cervelló i al club de l'Espiga de les Corts pel seu ascens de categoria.

A destacar l'actuació de l'escaquista del club Esteve Gumà, amb unes extraordinàries 6 victòries de 7 i únicament cedint unes taules.


Esteve Gumà, segon taulell del Club Escacs Pallejà

25 de març 2011

Torneig Social: Ronda 10

La classificació general continua liderada per Luis Vega amb 9 punts, malgrat la seva primera derrota en el campionat social del club davant Alex Caparrós , seguit de l'Esteve Gumà amb 8,5 punts i el mateix Alex Caparrós amb 8 punts. Darrera aquests tres primers classificats els segueixen el Pere Reyes i l'Alex Bueno, tots dos amb 6 punts.

Els resultats d'aquesta ronda han estat els següents:

Luis Vega 0-1 Alex Caparrós
Esteve Gumà 1-0 Pere Alegre
Juan Carlos Pérez 0-1 Alex Bueno
José Acosta 0-1 Dani Canals
Carlos Colmena 1-0 Fernando Badia
Jesús Lasheras 0-1 Josep M. Martínez
Pere Reyes 1-0 Jordi Badia

En la propera ronda hi hauran els següents aparellaments:

Pere Alegre-Luis Vega
Pere Reyes-Esteve Gumà
Alex Caparrós-Juan Carlos Pérez
Alex Bueno-José Acosta
Dani Canals-Carlos Colmena
Fernando Badia-Jesús Lasheras
Josep M. Martínez-Jordi Badia

21 de març 2011

Catalunya per Equips: Ronda 8


Meritòria victòria del nostre equip en la vuitena jornada del campionat de catalunya per equips pel que fa a la segona categoria provincial, al imposar-se a un dels equips més forts de la categoria. El resultat final ha estat de Pallejà 5,5-2,5 Martorell B.

A destacar les victòries de Fernando Badia, Alex Caparrós, Esteve Gumà i Pere Reyes, aquests dos últims amb unes partides dignes d'elogi. També destacables les taules de Alex Bueno. Únicament Dani Canals i Pere Alegre van sucumbir davant els atacs del rival, mentre que Luis Vega en el primer taulell va imposar-se per incompareixença del seu contrincat.

Amb els resultats de la jornada, el Cervelló es consolida líder amb 8 punts obtenint l'ascens matemàtic de categoria, seguit del Martorell amb 7 punts i l'Espiga de les Corts amb 6.

Pel que fa al nostre equip es sitúa a la 4a. posició general tenint la permanència assegurada, la qual cosa era l'objectiu principal al començar el present campionat.

El proper diumenge l'equip es desplaça a Cornellà en la darrera jornada del campionat per jugar contra el Club Peón Doblado.

6 de març 2011

Sisena ronda del Catalunya per equips: Olesa B -Pallejà 1-7



Després de la desfeta de la setmana passada davant el Cervelló, els jugadors del club han resorgit imposant-se clarament per 1-7 en la seva visita d'aquest diumenge a Olesa de Montserrat, cedint només dues partides taules(Alex Caparrós i Dani Canals), amb 6 victòries(Luis Vega, Esteve Gumà, Pere Reyes, Pere Alegre, Alex Bueno i Fernando Badia).

La setmana vinent hi haurà una jornada de descans, tornant a la competició d'aqui 15 dies enfront el Martorell B a la Sala Pal.ladius a Pallejà.

5 de març 2011

9ena. ronda del campionat social



S'ha disputat la novena ronda del campionat social del club. Aquest són els resultats:

Alex Bueno 0-1 Luis Vega
Alex Caparrós 1/2-1/2 Esteve Gumà
Pere Alegre 0-1 Pere Reyes
Dani Canals 1-0 Juan Carlos Pérez
Fernando Badia 1-0 José Acosta
Josep M. Martínez 0-1 Carlos Colmena
Jesús Lasheras 1-0 Jordi Badia

La classificació general continua liderada per Luis Vega amb 9 punts, seguit d'Esteve Gumà amb 7,5 punts i l'Alex Caparrós amb 7 punts.

En la propera ronda hi hauran els següents aparellaments:

Luis Vega- Alex Caparrós
Esteve Gumà- Pere Alegre
Juan Carlos Pérez- Alex Bueno
José Acosta- Dani Canals
Carlos Colmena- Fernando Badia
Jesús Lasheras- Josep M. Martínez
Pere Reyes- Jordi Badia