BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

21 de des. 2010

El Club Escacs Pallejà clou amb la participació a la Marató de TV3 un magnífic 2010 i ja prepara la temporada 2011


Aquest cap de setmana el Club d’escacs ha conclòs una temporada brillant col•laborant a la Marató de TV3 mitjançant un estand al pavelló Esportiu.

Ha estat una temporada magnífica a nivell esportiu amb l’ascens a la segona categoria en el campionat de Catalunya per equips. A nivell individual cal remarcar la 4a. posició de Lluís Vega en el darrer campionat Territorial del Baix Llobregat.

Ara els escaquistes del club es preparen per participar a la Copa Catalana per equips del proper dia 16 de gener, així com en el proper Campionat de Catalunya per equips on es participarà per primera vegada a la segona categoria i, pel que fa als més joves, la participació en els campionats escolars del Baix Llobregat.

El club continua la seva tasca de formació i difusió dels escacs a través de l’ Escola d’ Escacs on s’ofereixen classes als alumnes que ho desitgin de les 3 escoles públiques de Pallejà participant actualment una trentena de nens i nenes.

Els èxits assolits durant aquesta segona temporada d'existència del club han redundat en un augment del número de socis, dels quals una vintena són jugadors federats, la qual cosa ens fa ser optimistes per tal d'assolir els objectius que es pretenen per a la temporada vinent com ara la consolidació de l'Escola d'Escacs i la difusió del nostre esport per tots els racons de Pallejà.

El club Escacs Pallejà convida a tots els pallejaencs a conèixer el club que es reuneix els divendres a la Sala Gran del Castell, on actualment es disputa el campionat social i s'ofereixen classes d'escacs a les persones que ho desitgin.

18 de des. 2010

5ena.ronda del Campionat Social

Únicament Luis Vega i Esteve Gumà mantenen el ple de 5 punts de 5 tras disputar-se la cinquena ronda del campionat social amb els següents resultats:

Jesús Lasheras 0-1 Luis Vega
Josep M. Martinez 0-1 Esteve Gumà
Fernando Badia 1-0 Pere Reyes
Dani Canals 1-0 Pere Alegre
Alex Bueno 1-0 Alex Caparrós
Carlos Colmena 1-0 Juan Carlos Pérez
José Acosta 1-0 Jordi Badia

En la propera ronda hi hauran els següents aparellaments:

Luis Vega-Josep Maria Martínez
Esteve Gumà- Fernando Badia
Pere Reyes- Dani Canals
Pere Alegre- Alex Bueno
Juan Carlos Pérez- Jesús Lasheras
Carlos Colmena- José Acosta
Alex Caparrós- Jordi Badia