BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

20 de set. 2010

El club promou l'ensenyament dels escacs a Pallejà


Horari: dimarts de 17.30 a 18.30 h (grup inicial) i divendres de 17.30 a 18.30 h (grup intermedi) al menjador de l’Escola Jacint Verdaguer. Aquests grups s’estableixen en funció de l’edat i el nivell dels alumnes.

La formació està garantida pel Club Escacs Pallejà amb monitors titulats per la FCE (Federació Catalana d’Escacs).

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ: Des de l’1 de setembre fins al 29 d’octubre. Divendres a partir de les 19 hores al Castell de Pallejà.

Inici de les classes: A l’octubre de 2010.

REUNIÓ INFORMATIVA: Divendres 1 d’octubre a les 17.30 hores al Castell de Pallejà

13 de set. 2010

Participació en el torneig de semi-ràpides a Cornellà

Els jugadors del club, Luis Vega i Alex Caparrós han participat aquest diumenge 12 de setembre en el torneig cel.lebrat a Cornellà pel Centenari del Patronat Cultural i Recreatiu.

El torneig s'ha disputat pel sistema suís a 6 rondes a 15 minuts a finish per partida, amb una participació d'uns cinquanta escaquistes. El guanyador del torneig ha estat el nostre col.laborador i amic Matias Mingo del club Escacs Barberà.

Luis Vega


Alex Caparrós

Agraïment

El club agraeix a don Sadurní Flores Escuin, veterà escaquista, la cessió desinteressada de part de la seva biblioteca particular de llibres d'escacs "perquè puguin fer-ne ús els joves en l'estudi del nostre esport" en les seves pròpies paraules.

"Cada més us enviaré un nou llibre. Es com si col.laborés amb una ONG", ens escriu.

Mai millor dit que els majors passen la seva sapiència, encara que sigui empaquetada en llibres, a noves generacions escaquístiques, que intentaran emular les famoses taules de Flores Escuin amb el GM Movszezian a l'Open de Benasque de l'any 1999.

Gràcies Senyor Sadurní.

7 de set. 2010

Participació a Santpedor

Aquest diumenge 5 de setembre s'ha disputat el VIII Obert d'Escacs Actius de Santpedor incorporat al Circuit Catala amb la participació d'un centenar de jugadors entre els quals els jugadors del nostre club Luis Vega(3,5/9) i Dani Canals(2,5/9).

El guanyador ha estat finalment el mestre internacional peruà Miguel Muñoz Pantoja, seguit de Orelvis Perez Mitjans i David Arenas.