BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

27 d’abr. 2010

Participació a l'Obert de Sant Boi

Els jugadors del nostre club Pere Reyes, Fernando Badia i Josep M. Martínez participaràn en el XXII Obert Internacional Vila de Sant Boi 2010 Memorial Mateu Chalmeta que es jugarà cada divendres a la nit a partir de les 21 hores des del dia 30 d'abril fins al 18 de juny per sistema suís a 8 rondes.

Mes informació a http://cesantboi.cat

25 d’abr. 2010

El Pallejà clou el Catalunya per equips 2010


Els jugadors del Pallejà Luis Vega, Esteve Gumà, Pere Reyes i Pere Alegre han quedat eliminats a les semifinals del Campionat de Catalunya per Equips en el match celebrat aquest matí contra el Ripollet, malgrat l'empat a 2. Els taulells 3 i 4 han assolit respectives victòries però s'han perdut en els taulells 1 i 2 el que ha decantat el resultat a favor del jove club(com nosaltres) de Ripollet, al qual hem dessitjat molta sort en el seu enfrontament a la final contra el Llinars C
Des del club es valora molt possitivament la nostra actuació ja que s'ha assolit l'ascens a segona categoria el que era l'objectiu principal.

Diada d'Escacs Escolar a Cornellà

El nostre club ha estat representat per Jordi Badia, Sergi López i Vladimir Alejo Gonzalez, joves jugadors de l'Escola d'Escacs a la diada d'Escacs Escolar celebrada el dissabte 24 d'abril a Cornellà

19 d’abr. 2010

3a. Eliminatòria Finals Tercera Categoria

Aquest diumenge 25 d'abril a partir de les 9,30 hores es disputarà la 3a. eliminatòria de les finals de la tercera categoria del Campionat de Catalunya per equips amb els següents aparellaments:

Ripollet- Pallejà

Ullastrell- Llinars C

18 d’abr. 2010

Finals tercera categoria

A la segona eliminatòria de les finals de tercera categoria del campionat de Catalunya per equips, el Pallejà amb Luis Vega, Esteve Gumà, Pere Reyes i Alex Bueno ha vençut al Peona i Peó per 1-3 en el match celebrat aquest matí, i continua la seva participació en aquesta competició entrant amb ple dret a les semifinales. El proper diumenge continuarem jugant!.

17 d’abr. 2010

Ronda 11 campionat Social

Resultats de la 11a. ronda del campionat social:



Enfrontaments de la 12a. ronda:

12 d’abr. 2010

2ona. eliminatòria Finals tercera categoria

S'ha publicat a la web de la Federació Catalana, els aparellaments dels equips que van passar la primera eliminàtoria de les finals corresponents a la tercera categoria on el nostre club, hi participa.
Són els següents:

Mollet D- Ripollet
Llinars C- Sant Josep D
Peona i Peó E- Pallejà
Olesa B- Ullastrell
Els enfrontaments es celebraràn el proper diumenge 18 d'abril a les 9,30 hores.

Nova Junta de la ACE

El President del nostre club s'incorpora com a vocal a la nova junta de la Associació de clubs d'Escacs del Baix Llobregat(ACE) acordada en la reunió del dissabte 10 d'abril. L'esmentada junta queda constituïda pels següents membres, els quals són presidents dels seus respectius clubs:
President Joan Barnet(Olesa)
Vicepresident 1r. Juan Santiago(Cervelló)
Vicepresident 2on. Nicolás Arcos(Cornellà)
Secretari: Miguel Angel Murillo(Sant Joan Despí)
Tresorer: Teodoro Cerro(La Unió Coral/Sant Feliu)
Vocals: Francisco Gris(Castelldefels) i Pere Alegre(Pallejà)

11 d’abr. 2010

1a. eliminatòria Finals

El Pallejà A amb Luis Vega, Esteve Gumà, Pere Reyes i Pere Alegre ha guanyat aquest diumenge 2,5 a 1,5 el seu enfrontament amb el Sant Esteve Sesrovires corresponent a la 1a. eliminatòria de les Finals de la Tercera Categoria del campionat de Catalunya per equips d'enguany, una vegada assolit l'ascens de categoria.
Seguim endavant!.

8 d’abr. 2010

1er. Open International de Roussillon


El MC Matias Mingo, amic i col.laborador del club, ha quedat en quarta posició en el 1er. Open Internacional de Roussillon celebrat durant els dies 3 a 5 d'abril a la localitat francesa.

7 d’abr. 2010

Finals Categoria Tercera

Ahir es va realitzar a la seu de la Federació Catalana d'Escacs el sorteig pels aparellaments de les finals a la categoria tercera amb els següents aparellaments:

Palleja = Sant Esteve Sesrovires
Arenys de Munt B = Olesa B
Ullastrell = Dotze Castells C
Tàrrega C = Mollet D
Espiga de les Corts B = Peona i Peo D
Eugeni d'Ors = Llinars del Vallès C
Ripollet = Salt i Girona E
Sant Josep D = Dotze Castells B

Els enfrontaments es celebraran el proper diumenge 11 d'abril a les 9,30 hores. El nostre match es disputarà a la Sala Pal.ladius.

5 d’abr. 2010

El club a la Ràdio


Els jugadors del Pallejà A, Luis Vega, Esteve Gumà, Pere Reyes i Pere Alegre, que recentment han assolit l'ascens a la segona categoria en el campionat de Catalunya per equips, van ser entrevistats a Ràdio Pallejà el propassat divendres 26 de març.
Es va parlar, durant gairebé un hora, de diferents anècdotes relacionades amb el passat campionat així com dels escacs en general, la trajectòria del club i perspectives de futur relacionades amb els nostres jugadors.
Finalment el President del club, Pere Alegre, van incidir en la política prioritària del club en quan a la formació dels joves.
En definitiva es va gaudir d'una estona molt agradable gràcies a la excel.lent tasca que realitza el programa d'esports de la Ràdio al nostre municipi.