BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

30 de març 2010

Finals catalanes i Play-off

El proper dia 6 d’abril a les 18,30 hores al local social de la Federació Catalana d'Escacs a Barcelona, es celebrarà el sorteig públic de les fases finals i play-offs del campionat de Catalunya per Equips on el nostre club participarà en el play-off final a la tercera categoria. El factor camp vindrà determinat pel sorteig de la ONCE del mateix dia 6 d’abril de 2010.

Ronda 10 del Social

El propassat divendres es va celebrar la desena ronda del campionat social amb els següents resultats:


(Resta pendent la partida Pere Reyes-Jordi Badia)

La propera ronda es disputarà el divendres 9 d'abril amb els aparellaments següents:

21 de març 2010

Darrera ronda del Catalunya per Equips


Aquest diumenge s'ha disputat la darrera jornada del campionat de Catalunya per equips 2010 amb els empats a 2 dels nostres equips, el Pallejà B amb Dani Canals, Josep Maria Martínez, Fernando Badia i Alex Caparrós enfront a l'Olesa C i el Pallejà de la categoria sub-12 enfront el Badia amb Àlvaro Blanco, Sam Ferràndiz, Dani Galdeano i Carles Carrillo.

El club valora molt positivament aquesta segona participació en aquesta competició amb tres equips, dos senior i un sub-12.

El Pallejà A assoleix la 1a. posició en el seu grup i jugarà la temporada vinent a la segona categoria, mentre que el Pallejà B i el sub-12 obtenen unes meritòries cinquena posició, amb molts jugadors incorporats com a federats per primer any, la qual cosa ens fa ser optimistes de cara a futures edicions.

Felicitats a tots els jugadors per la seva participació. El futur és il.lusionant.


Alex Caparrós, Dani Canals, Fernando Badia i Josep M. Martínez, jugadors del Pallejà B

Sam Ferrandiz, Dani Galdeano, Carles Carrillo i Àlvaro Blanco, joves jugadors del Pallejà en la categoria sub-12

19 de març 2010

Ronda 9 del Campionat Social

Luis Vega es col.loca líder en solitari tras la disputa d'aquest divendres de la novena ronda del campionat social amb els següents resultats:


El proper divendres es disputarà la desena ronda amb els següents aparellaments:

18 de març 2010

Èxit del Club Escacs Pallejà

Aquest cap de setmana, tras disputar-se la vuitena jornada del campionat de Catalunya per Equips 2010, el club va assolir per mèrits propis el seu ascens a la segona categoria catalana d'escacs per l'any vinent. Aquesta fita, cal remarcar-la com a històrica en la segona temporada de competició del nostre club de recent creació.

Gràcies a l'il.lusió, esforç i implicació dels nostres socis i amics i al recolzament de les autoritats municipals, ha estat possible!.

7 de març 2010

7ena. Ronda del Catalunya per Equips


Avui diumenge s'ha disputat a la sala Pal.ladius de Pallejà la setena jornada del campionat de Catalunya per equips amb els següents resultats:
El Pallejà A amb Luis Vega, Esteve Gumà, Pere Reyes i Pere Alegre ha guanyat 3-1 al Castell de Cubelles.


El Pallejà B jugant amb Josep M. Martínez, Fernando Badia, Alex Caparrós i Alex Bueno ha empatat a 2 amb l'equip de Sant Esteve.
Finalment els joves jugadors del Pallejà sub 12 amb Àlvaro Blanco, Sergi López, Sam Ferrandiz i Dani Galdeano han perdut 1-3 amb l'equip sub-12 de Franqueses del Vallès.


En la vuitena jornada del proper cap de setmana, el Pallejà A jugarà a Vilafranca, mentre que el B ho farà a Berga. Hi ha jornada de descans per l'equip sub-12

Resultats rondes 7 i 8 Campionat Social

S'han disputat les rondes 7 i 8 del campionat social del club amb els següents resultats:



* Resta pendent la partida Alex Bueno- Esteve Gumà
La propera ronda(ronda 9) es disputarà el proper divendres amb els següents aparellaments:

Nova Junta Directiva

La junta directiva ratificada en Assemblea de socis de data 15 de gener de 2010 queda contituïda pels següents membres:

Pere Alegre
President
Esteve Gumà
Secretari
Miguel A. Figueras
Tresorer
Daniel Canals
Vocal
Pere Reyes
Vocal

1 de març 2010

Sisena ronda del Catalunya per Equips

Aquest diumenge els nostres equips amb participat en la sisena ronda del Campionat de Catalunya per equips 2010 amb els següents resultats:
El Pallejà A ha empatat a 2 amb el Ribes a Sant Pere de Ribes amb Luis Vega, Esteve Gumà, Pere Reyes i Pere Alegre; el Pallejà B ha perdut a Manresa amb el Minorisa amb Jordi Badia, Dani Canals, Fernando Badia i Alex Bueno. Finalment el Pallejà sub 12 ha guanyat a Caldes de Montbui 3-1 amb el jove equip d'aquella localitat amb Àlvaro Blanco, Vladimir Alejo, Sam Ferràndiz i Dani Galdeano.